Aan de slag in huis

Met een hobby als de mijne kan het vaak erg rommelig worden.  Rommel veroorzaakt chaos in mijn hoofd.  Als ik na een haakproject al het materiaal netjes heb opgeborgen, komt er weer ruimte vrij voor nieuwe ideeën en ben ik productiever.

Ik houd daarom van een strakke en lichte kamer.  Spullen komen ook mooier tot hun recht in een minimalistische omgeving.  Minimalisme kan je leven rijker maken.  Maar dat wil niet zeggen dat ik álle leuke spullen ga wegdoen zodat het leeg wordt in huis.  Ik probeer enkel de spullen die ik echt mooi en waardevol vind te behouden en met kleuraccenten te werken.

Deze gerestylede Ikea-lamp bijvoorbeeld zorgt voor net die kleuren die de kamer nodig heeft.  Wil je ze graag uitbundig of net ton sur ton, je bepaalt het helemaal zelf als je de bloemetjes zelf maakt!  Je moet maar op het idee komen, dacht ik, toen ik According to Matt’s blog las.  Op zijn prachtige blog vind je het patroon voor de bloemetjes en een stap voor stap fototutorial.

Welk stuk in je huis betekent veel voor jou?

gehaakte bloemen lamp

gehaakte bloemen lamp catania grande 104_2259 80 gehaakte bloemen lamp gehaakte bloemen voor Ikea lamp gehaakte bloemen rond ring met catania grande

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *