Fee

IMG_5768

De knuffels die ik haakte, kwamen in mijn hoofd tot leven en gingen een rol spelen bij mijn werk als juf in de basisschool. De poppen helpen om gevoelige onderwerpen bespreekbaar te maken en om kinderen te ondersteunen bij moeilijkheden en uitdagingen om tot groei te komen.

Fee tovert durf, moed en geluk op moeilijke momenten.  Angst of stress voor toetsen of huiswerk?  Met Fee in de buurt krijg je een boost van zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen. Je kan samen met de kinderen toverspreuken bedenken om de ‘ik kan dat toch niet-gedachten’ weg te toveren en positieve tevoorschijn te halen.  Bedenk spreuken die motiveren en zorgen voor rustgevende gedachten.  Fee leert kinderen dat iedereen fouten maakt, ook mama’s, papa’s en leerkrachten.  De belangrijkste toverspreuk is misschien wel : “Ik ben oké en ik doe ertoe”.

Fee moest een eigentijdse figuur met karakter worden.  Vandaar de felle kleurtjes, het stoere warrige kapsel en de gedurfde outfit.

Maak jij ook een Fee?  In dezelfde kleuren of een andere versie?  Ik ben benieuwd naar jouw resultaat!

Het patroon waarmee je Fee zelf kunt haken, is met gedetailleerde Nederlandse werkbeschrijving en foto’s (19 pagina’s), verkrijgbaar via de website

IMG_5770

IMG_5772

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *