Diego de schildpad

Diego is traag, maar daar maakt hij zich niet druk om.  Hij geniet van een lekker lang leven.  Je vindt hem buiten in het zonnetje smullend van een blaadje sla.

Diego geeft zelfvertrouwen aan kinderen die wat trager vorderen dan anderen.

“Ook al leer je trager dan de rest, als je gelooft in je eigen kracht, kan je zoveel bereiken. Het hoeft toch niet op één dag?  Stapje voor stapje kom je er ook wel.  Heb vertrouwen in jezelf”, fluistert Diego in je oor.

Diego

Schildpadden staan symbool voor een lang leven, wijsheid, kracht en geduld.

De wijsheid van de schildpad leert ons sterk en vastberaden te blijven, ondanks de hindernissen die we op ons pad tegenkomen.  Wat een krachtige symbolische betekenis!  Daarom kan Diego de schildpad een mooi geschenk zijn voor een kind of kan hij een belangrijk plaatsje in de vertelhoek krijgen.

IMG_4389 IMG_4671

Het patroon waarmee je Diego zelf kunt haken, is met gedetailleerde Nederlandse werkbeschrijving en foto’s voor 3 versies:

– large: met rugschild met vlakken (10 pagina’s)

– medium: met spiraalschild (7 pagina’s)

– small: mini-schildpadje (6 pagina’s)

De 3 beschrijvingen zijn in het patroon inbegrepen (€ 3,95 / 3stuks).  Je kan het aankopen via de website.  Je wordt even omgeleid naar de webshop van Peggy Sew waar je uit enkele veilige betaalmiddelen kan kiezen.  En hopla, je kan aan het haken slaan!  Welke geniet jouw voorkeur?

IMG_4287

Enkele haaksters hebben de patronen van de schildpadden uitgetest en dat leverde mooie resultaten met verrassend leuke kleurencombinaties op:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *