Ahoy maatjes!

Er zijn 2 nieuwe haakpatronen verkrijgbaar in de reeks Febe, Fin & Friends. Eerst bedacht ik een matrozenpakje voor Fin. Hij is nu helemaal klaar voor een zomer aan zee! matroos (43)Schattig, toch?  Maar ik vond dat hij wel een vakantievriendje kon gebruiken.  Even nadenken…waaraan denk je bij ‘zee’?  Bootje, vissen, zeester, zandkasteel, … zoveel mogelijkheden…  En toen kwam mijn favoriete ontwerp uit de haaknaald gezwommen: Zeepaardje! Met zijn grote trompet roept hij alle zeepaardjes om samen een fijne zomervakantie te beleven!

zeepaardje (42)Vind jij hem ook geweldig?  En kan je een beetje haken?  Met het patroon dat ik uitschreef, kan je zelf aan de slag én je krijgt er weer een kleurplaat gratis bij!  Waar wacht je nog op?

Ik wens jullie alvast een fijne zomervakantie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *