De juf achter Juffrouw Hutsekluts

Ik ben Juffrouw Hutsekluts, met het hoofd altijd tussen de bolletjes wol.

Als kind kwam ik voortdurend in contact met materialen als garen, draad, stof, papier, hout, verf.  Creativiteit werd mij met de paplepel ingegeven.  Ik kon uren zitten tekenen, schilderen en handwerken en dat is nog altijd mijn grote drijfveer.  Haken werd een passie.

Nu ontwerp ik zelf haakpatronen.  Inspiratie haal ik vooral op school, bij de kinderen en wat hen bezighoudt.  Bij elk haakwerkje hoort een verhaal van een kind, een gebeurtenis, een levensles…De knuffels die ik haakte, kwamen in mijn hoofd tot leven en gingen een rol spelen bij mijn werk als juf. De poppen helpen om gevoelige onderwerpen bespreekbaar te maken en om kinderen te ondersteunen bij moeilijkheden en uitdagingen om tot groei te komen..

Omdat het leuk en leerrijk kan zijn om situaties na te spelen met een zelfgemaakte knuffel, kan je met behulp van mijn haakpatronen zelf aan de slag.  Ik hoop dat je samen met je kind of kleinkind, met je kleuters of leerlingen mooie momenten beleeft met de knuffels.

Voor vragen of suggesties, aarzel niet om me te contacteren.
Groetjes,
Juffrouw Hutsekluts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *